3es jornades sobre diversitat i polítiques lingüístiques a la UB

mercatorEls propers dies 8 i 9 d’abril tindran lloc les 3es jornades sobre diversitat i polítiques lingüístiques que se celebraran a la Universitat de Barcelona, a l’edifici Josep Carner.

El projecte LEARNMe, Language and Education Addressed through Research and Networking by Mercator, 2012-2015, és un projecte finançat per la Unió Europea que pretén proporcionar directrius i recomanacions per als responsables de la política lingüística i la resta de professionals d’aquest àmbit.

Amb l’objectiu de presentar i analitzar les novetats en la protecció legal de les llengües minoritzades des de diverses perspectives europees, les jornades reuniran un grup d’especialistes que informaran els assistents sobre les novetats en l’àmbit legal i polític de diverses llengües europees i exploraran les conseqüències sociolingüístiques d’aquestes polítiques en diversos entorns.

El programa inclou el dia 8 la ponència d’Eva Pons, de la Universitat de Barcelona sobre “La protecció legal de l’occità aranès a Catalunya”.

 

Si hi esteu interessats, podeu completar el formulari d’inscripció que trobareu al web del projecte.

 

Data: dimecres 8 d’abril i dijous 9 d’abril de 2015

Localització: Universitat de Barcelona, edifici Josep Carner.

Facultat de Filologia, Universitat de Barcelona, C. Aribau, 2 – 08011 Barcelona.

 

Font: Projecte LEARNMeEls comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑