Aguestes Montanhes, memòries d’un petit país i les seves muntanyes

email_flayer_part

Cartell del documental

El pròxim dijous 3 de març a les 22:00h es presentarà als Cinemes Texas de Barcelona Aguestes Montanhes, un documental que explica la història de la transformació d’una vall aïllada dels Pirineus, la Val d’Aran, en un punt de referència del turisme hivernal, a partir de la creació de l’estació de esquí de Baqueira Beret.

El documental, de 73 minuts de duració, és una crònica de l’ evolució d’una societat i el seu paisatge al voltant d’una empresa, en paral·lel a la implantació de l’ esquí com a model de turisme al nostre país. Des dels primers esquís fabricats a mà pels habitants de la Vall d’ Aran, fins a les últimes tendències del freeride.

A partir de 64 entrevistes realitzades durant la temporada 2015, coincidint amb la celebració de 50è aniversari de l’estació, així com amb abundant material d’arxiu inèdit i poderoses imatges actuals, Aguestes Montanhes ofereix un viatge coral a través de la memòria d’un petit país i les seves muntanyes.

Aguestes Montanhes, és un tribut a la història de l’ esquí, als habitants que van forjar Baqueira, a la Val d’Aran i la seva llengua, l’aranès, variant de la llengua occitana que es parla a l’Aran.

 

Ivó Vinuesa, Direcció i guió.
Manel Rocher Gonzalez. Producció Executiva, codirecció y assessoría de continguts.

 

Campanya de crowfounding a Verkami per acabar de finançar el projecte (totes les col·laboracions tenen com a obsequi el DVD i la postal exclusiva del documental).

 

Vídeo promocional: 

Més informació i contacte: pyrenmuseu.comunicacio@gmail.com

Facebook.com/pyrenmuseu
Twitter @PyrenMuseu

 Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑