Calendari d’activitats

des
22
dv.
Jornada de Nadal i Sessió de Cinema en occità @ CAOC
des 22 @ 16:00 – 20:00
libres

Llibres, samarretes, música occitana, Dvds

El divendres 22 desembre i per celebrar el Nadal disposarem  d’una petita mostra de productes occitans perquè pugueu  triar i remenar llibres i d’altre material occità com ara música, dvds, samarretes, etc.  Volem compartir amb vosaltres aquestes festes i també engrescar-vos a regalar occità aquest Nadal.

Tots hi sou convidats. Us esperem a la nostra seu situada al carrer Providència 42, al barri de Gràcia de Barcelona.

Durant tota la tarda (16 – 20h) :

– Benvinguda i acollida dels assistents.

– Exposició i parada de llibres, amb les darreres novetats, i material occità (samarretes, banderes, música, dvds).

A les 18h00:  Refrigeri.

A les 19h00:  Sessió del cicle de cinema en occità.

 

Aquest dia tots aquells que us feu socis de l’entitat sereu obsequiats amb un llibre en occità.

 

Programa.

gen
27
ds.
Dictada occitana a Barcelona
gen 27 @ 14:30 – 19:30

El dissabte 27 de gener torna la Dictada Occitana. Aquest és un esdeveniment que es celebra des de fa 21 anys i és un acte singular i únic al món. Es tracta d’un dictat en occità que es celebra de forma simultània a més de 40 ciutats d’Occitània i els Països Catalans. 

A Barcelona es celebra al Palau Marc, un casal senyorial del segle XVIII, avui seu del Departament de Cultura.

Consta de diverses parts: primer es fa el dictat, un text en occità d’uns 200 mots; després es fa una pausa on s’ofereix aperitiu a tots els assistents i així tothom pot fer petar la xerrada i fer coneixença amb la resta de participants; tot seguit tindrà lloc un recital de música i cançons tradicionals occitanes i finalment es donarà el resultat del concurs-dictat, on els primers premiats obtindran l’estada a l’Escola Occitana d’Estiu durant una setmana del mes d’agost i un lot de llibres. Hi haurà tres categories: adults, professionals i nens fins als 16 anys. Tota la resta de participants tindran premi encara que no hagin superat la prova.

Fins i tot aquells que no hi participeu tindreu un record ja que és possible inscriure’s com a espectador, d’aquesta manera podeu veure com funciona i decidir-vos a participar el proper any. La inscripció tant si és com a participant o com a espectador és de franc.

Aquesta jornada és possible gràcies a la col·laboració dels Departaments de Cultura i d’Ensenyament de la Generalitat.

Dia: dissabte 27 de gener 2018

Hora: 14:30

Lloc: Sala d’Actes Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Palau Marc – Rambla Santa Mònica, 8 – Barcelona


Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑