Cloenda de la Va Mòstra de Cinèma Occitan de la Generalitat

Una taula rodona i la pel·lícula Las sasons tancarà la Va Mòstra de Cinèma Occitan, que s’ha portat a terme en diverses localitats de Catalunya i Occitània en els darrers mesos.

La Filmoteca de Catalunya acollirà el dia 8 de novembre a les 19 h, l’acte de cloenda de la Va Mòstra de Cinèma Occitan, que ha recorregut diverses localitats catalanes i occitanes en els darrers mesos i que inclourà la projecció, per primera vegada, d’una pel·lícula en occità a la Filmoteca de Catalunya.

L’acte de cloenda del certamen s’obrirà amb les intervencions d’Yvonne Griley, Directora General de Política Lingüística, i Octavi Martí, director adjunt de la Filmoteca de Catalunya. A continuació tindrà lloc la taula rodona Catalunya i Occitània: coneixem (prou) els nostres veïns? Cinema, cultura i mitjans de comunicació occitans amb la presència de Mònica Burg, actriu occitana; Jordi Ràfols, productor; Jordi Bosque, vicepresident del Cercle d’Agermanament Occitano-Català, i Ferriòl Macip, periodista, traductor i director del diari digital occità Jornalet.

El llargmetratge Las sasons serà l’encarregat de tancar la Mòstra, precedida del curtmetratge Lo luènh deman, guanyador dels Premis Llanterna Digital 2012. Ambdues projeccions s’oferiran subtitulades en català.

Text: Direcció General de Política Lingüística

Més informació: http://www.facebook.com/MostradeCinemaOccitan

 

Tags: , , ,Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

 • Calendari CAOC

  des.
  13
  dj.
  12:00 Mòstra de cinèma d’Animacion
  Mòstra de cinèma d’Animacion
  des. 13 @ 12:00 – 13:15
  Mòstra de cinèma d'Animacion
    La Mòstra de cinèma d’animacion constiteix en la projecció durant el dijous 13 i el divendres 14 de desembre de dos films  d’animació per a adults. Amb aquesta mostra us volem apropar i donar a conèixer[...]
  des.
  14
  dv.
  17:00 Assemblea de socis 2018
  Assemblea de socis 2018
  des. 14 @ 17:00 – 18:00
    CONVOCATÒRIA ASSEMBLEA GENERAL ORDINÀRIA DE TOTS ELS SOCIS DEL CAOC (Segons acord de Junta de 26/09/2018)   Dia: divendres 14 de desembre de 2018 Hora: 17h00 Lloc: Seu del CAOC – Providència, 42, Gràcia (Barcelona)[...]
  19:00 Mòstra de cinèma d’Animacion
  Mòstra de cinèma d’Animacion
  des. 14 @ 19:00 – 20:30
  Mòstra de cinèma d'Animacion
    La Mòstra de cinèma d’animacion constiteix en la projecció durant el dijous 13 i el divendres 14 de desembre de dos films  d’animació per a adults. Amb aquesta mostra us volem apropar i donar a conèixer[...]
  des.
  15
  ds.
  17:30 Taller de Nadales i cançons d’hi...
  Taller de Nadales i cançons d’hi...
  des. 15 @ 17:30 – 19:00
  Taller de Nadales i cançons d'hivern
  Les cançons de Nadal i d’hivern són un costum viu a tota Occitània i provenen d’una llarga tradició. Les primeres nadales en occità són del segle XII. En aquest taller aprendrem algunes d’aquestes cançons i el seu origen.   Per assistir al taller no cal tenir coneixements musicals ni de llengua occitana. Dia: dissabte, 15 de desembre 2018  Horari: de 17h30 a 19h00 LLoc: A La Violeta de Gràcia. Carrer de Maspons, 6. Bcn Preu: 15 € (Socis CAOC 10€)   Programa-cartell.
 • Fes-te’n soci!

 • Informa’t


 • Segueix-nos al Facebook

 • Darreres piulades

  Follow @CAOC_ on twitter.

 • Accedeix a l’Aula Virtual

 • wordpress analytics
 •   
Back to Top ↑