Cloenda de la Va Mòstra de Cinèma Occitan de la Generalitat

5 Febrer 2015

Una taula rodona i la pel·lícula Las sasons tancarà la Va Mòstra de Cinèma Occitan, que s’ha portat a terme en diverses localitats de Catalunya i Occitània en els darrers mesos.

La Filmoteca de Catalunya acollirà el dia 8 de novembre a les 19 h, l’acte de cloenda de la Va Mòstra de Cinèma Occitan, que ha recorregut diverses localitats catalanes i occitanes en els darrers mesos i que inclourà la projecció, per primera vegada, d’una pel·lícula en occità a la Filmoteca de Catalunya.

L’acte de cloenda del certamen s’obrirà amb les intervencions d’Yvonne Griley, Directora General de Política Lingüística, i Octavi Martí, director adjunt de la Filmoteca de Catalunya. A continuació tindrà lloc la taula rodona Catalunya i Occitània: coneixem (prou) els nostres veïns? Cinema, cultura i mitjans de comunicació occitans amb la presència de Mònica Burg, actriu occitana; Jordi Ràfols, productor; Jordi Bosque, vicepresident del Cercle d’Agermanament Occitano-Català, i Ferriòl Macip, periodista, traductor i director del diari digital occità Jornalet.

El llargmetratge Las sasons serà l’encarregat de tancar la Mòstra, precedida del curtmetratge Lo luènh deman, guanyador dels Premis Llanterna Digital 2012. Ambdues projeccions s’oferiran subtitulades en català.

Text: Direcció General de Política Lingüística

Més informació: http://www.facebook.com/MostradeCinemaOccitan

 

X