El grup occità La Talvera a la Festa Major de Gràcia

25 Juliol 2016
La-Talvera_photo-Dominique-Delpoux
La Talvera

El Centre Artesà Tradicionàrius tanca per vacances uns dies, però la seva activitat no s’atura, ja que durant la Festa Major de Gràcia podreu gaudir del millor folk a la Plaça del Sol de Gràcia!
Concretament el dimecres 17 d’agost a la Plaça del Folk (plaça del Sol, Gràcia) tindrà lloc un taller de danses occitanes i catalanes i al vespre un concert del grup occità La Talvera. A continuació, actuació del grup català el Pont d’Arcalís.

Programa:

Dimecres 17 d’agost
18 h – Tardes familiars folk. Taller de danses occitanes i catalanes amb La Talvera i El Pont d’Arcalís. Mestre de danses: Pep Lizandra i Daniel Loddo
22 h – Kabum
22.15 h Ball Folk Confrontació amb La Talvera (Occitània) i El Pont d’Arcalís (Catalunya)

La Talvera
Des dels seus inicis el grup La Talvera explora profundament el repertori tradicional occità al mateix temps que crea un repertori musical i poètic actual. Occitana i sempre oberta a la resta del món, la música de La Talvera té les seves arrels en la tradició però troba lligams en la contemporaneïtat bastint ponts entre generacions, entre continents, entre èpoques.Avui La Talvera és un grup de música occitana però també és inclassificable i acolorit, ni ragga, ni world, ni exclusivament tradicional. Els viatges i les trobades que fan l’alimenten i l’enriqueixen.

Daniel LODDO: cantant, crabaire, acordionista
Céline RICARD: cant, pifre, gralla
Fabrice ROUGIER: clarinet, saxòfon
Serge CABAU: percussió
Sergio SARANICHE: guitarra i baix
Aelis LODDO: violí i cant

Videoclip Al bal de la Talvera
Més informació: www.talvera.org

El Pont d’Arcalís
El Pont d’Arcalís i el seu mestre de dansa Pep Lizandra ens presenten la part més ballable del seu repertori, Ball a l’hostal, que es basa en temes populars i tradicionals de les comarques del Pirineu, com si estiguéssim a qualsevol poble, plaça, era, aplec, hostal d’alta muntanya, amb els temes més coneguts del seu repertori com el valset La desgràcia d’un poble home(El Gitano), el pasdoble La cirereta, el xotis saltat Era morisca de Vilac, pericons, jotes, fandangos, farandoles…

Jordi Fàbregas: veu, guitarra, gralla
Jordi Macaya: viola, tarota, ocarina i veu
Isidre “Tito” Pelàez: tarota, flauta, flautí, ocarina, ximbomba
Joan López: bateria, percussions i veu
Liv Hallum: acordió diatònic
Pep Lizandra: mestre de dansa

Més informació: www.pontdarcalis.com

Trobareu tota la programació a www.tradicionarius.cat

X