Presentació llibre “Mission Trobairitz”

Quan:
22 de febrer de 2018 @ 19:00 – 20:30
2018-02-22T19:00:00+01:00
2018-02-22T20:30:00+01:00
DSC_2047

Portada del llibre “Mission Trobairitz”

 

El dijous 22 de febrer tindrà lloc al CAOC la presentació de la novel·la infantil “Mission Trobairitz!”, traduïda a l’aranès.

Hi participaran Antoni Rossell, doctor en Filologia Romànica, Joan Vives, editor d’Animallibres, i Cinta Arasa, autora del llibre.

Una història de gats, trobadors, uns jocs florals i per damunt de tot de trobairitz, les dones que escriuen poesia. La història (basada en fets reals) se situa a Occitània a l’Edat Mitjana on trobadors recitaven els poemes que homes que sabien escriure els donaven. Les dones no tenien accés a poder difondre res del que happy wheels demo escrivien i ho feien d’amagat.

Una nit, poc abans del Gran Concurs de Trobadors del Llenguadoc, un escamot d’ombres misterioses envaeix els carrers de Tolosa. L’endemà moltes parets apareixen plenes de poemes escrits amb tinta violeta. Ni les seves autores, dones poetes fins aleshores desconegudes, en saben res. Qui deuen ser aquests petits éssers que han posat en marxa un pla per fer sentir la veu de les trobairitz?

Cinta Arasa, (Tortosa, 1978), escriu des que tenia onze anys i mai no ha deixat de fer-ho. Ha publicat d’altres llibres per a infants, “El món dalt d’una sabata”, “La lluna és dolça, Ahmed!” i “Zeineb, la primera enxaneta”.

Trobairitz, compta amb les il·lustracions d’Ignasi Blanch.

 

Invitació-programa.

 

1Comments are closed.

Back to Top ↑