Festa Occitana al CAT – totSuma

aficha_jornalet_cat

 

El diari digital occità Jornalet,  Via Sona i el Centre Artesà Tradicionàrius (CAT) us conviden a una festa el proper dissabte 1 de juliol, en ocasió del cinquè aniversari de Jornalet.

Presentarà l’acte Mireia Boya.

 

Programa:

18:00 – 20:00 Curs zero d’occità
20:30 – 22:00 Sopar
22:00 – 23:00 Ball tradicional amb Kaj Tiel Plu
23:30 – 01:00 Concert de Goulamas’K

Presentarà l’acte Mireia Boya.

Lloc: Centre Artesà Tradicionàrius (Travessia de Sant Antoni 6-8 – Vila de Gràcia)

Kaj Tiel Plu és una formació catalana que difon la tradició musical d’Occitània i dels Països Catalans a l’exterior en esperanto i en les llengües originals. Han publicat tres discos amb el segell Vinilkosmo (Tolosa), i és un dels grups més coneguts en l’ambient cultural esperantista.

Goulamas’K és un grup de música d’ska i rock occità de referència que enguany celebra el seu 18è aniversari. Amb sis discos publicats, la banda és sobretot coneguda pels seus espectacles en directe. El seu so evoca els Obrint Pas. Enguany fan una gira per tota Occitània presentant el seu nou disc “Resisténcia”.

Per tal d’afrontar les despeses d’organització, el caixet dels artistes i les despeses de viatge i allotjament dels Goulamàs’K, hem creat aquest TotSuma, en el qual podeu comprar les entrades per avançat, fent-hi una aportació desinteressada i a canvi obtindreu el nostre agraiment i recompenses molt sucoses amb sabor occità.

Les recompenses a través de TotSuma
Totes les aportacions rebran un agraiment públic i els noms es projectaran a l’escenari.

A partir de 10 euros, totes les aportacions rebran una entrada i un tiquet per una cervesa o un refresc. Més enllà teniu productes de Macarèl, com aquestes enganxines i samarretes.

I pels més generosos, repartirem banderes d’Occitània i els discos de Kaj Tiel Plu i de Goulamas’K.

Feu les vostres aportacions a través de TotSuma!

Remarca en occitan

Lo mond que faràn de dons mas qu’assitiràn pas a l’eveniment, poriàn recebre per pòsta de presents autografiats pels artistas, dont una carta postala o de disques, en foncion del don.

 

Tags: , , , ,Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑