Nit d’Aran al C.A.T. Concert i ball folk

17795783_296149840805283_6959311717402474881_n

Programa Nit d’Aran.

El divendres 7 d’abril, a les 22.00 h , tindrà lloc al Centre Artesà Tradicionàrius la Nit d’Aran amb la cantant Alidé Sans i el grup Sarabat.

Un concert recomanat amb codi promocional (- 40 %) CAOC: 070417

 

Taquilla: 12 € / anticipada: 10 € / Amics del C.A.T. 6 € / Amb el Codi Promocional CAOC: 8 €
Comprar entrades anticipades aquí

 

Alidé Sans presenta Eth Paradís ei en tuAlidé escriu, composa i interpreta les seves pròpies cançons des de ben jove. Amb el llançament del seu primer CD titulat “Eth Paradís ei en tu”, ens ofereix música universal (reggae, soul, rumba, etc.) amb arrels araneses. A l’escenari, determinació i temperament s’acompanyen d’una guitarra, acordió o piano, tot dibuixant-nos algunes situacions de la nostra realitat quotidiana i fent-nos reflexionar sobre diferents aspectes de nosaltres mateixos, i de la societat, amb una barreja de frescor, vitalitat, força i innocència pròpies d’una jove, crescuda entre muntanyes.

Una veu que despunta lliure, amb una energia indomable i en aranés.

Per a aquesta ocasió, es presenta en format duo, al costat del guitarrista de Llenguadoc Paulin Courtial, amb qui treballa des de la tardor de 2015. Professor de guitarra a la regió de Tolosa i graduat superior en guitarra clàssica, forma part de la nova generació d’artistes que operen en diversos camps musicals. Caracteritzat per una actitud força activa en la música contemporània, aporta el seu toc personal a la música d’Alidé a través d’un so modern i una tècnica depurada.

Sarabat
El grup de musica tradicional i folk, creat a l’any 2009, interpreta els seus temes en aranès, en occità i en català. Format per 6 membres, interpreten els temes amb instruments tradicionals propis de la cultura aranesa i occitana.

Font: Centre Artesà Tradicionàrius

 Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑