Només et manca l’occità!

5 Febrer 2015

IMG_0314Avui més que mai aprendre bé una llengua és bàsic. Voleu evitar un ridícul com aquest de l’ampolla? Quantes més llengües coneixem, més fàcil ens resultarà aprendre’n de noves. L’aprenentatge d’una llengua ens fa més àgils i més oberts mentalment. Una llengua és una manera de veure el món.

T’has preguntat mai quantes llengües coneixes? Català, lapao, valencià, mallorquí, menorquí, eivissenc, rossellonès, alguerès… Doncs, ara és la teva, només et manca l’occità! Una llengua parlada també a Catalunya, a la Val d’Aran, i llengua oficial des de l’any 2006 segons l’Estatut Autonomia a tot el nostre país. La llengua i la cultura occitana forma part de nosaltres, els catalans.

Et convidem a introduir-te en el coneixement d’una llengua bessona a la nostra, i una cultura molt rica en folklore i tradicions. Des del CAOC i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya inciem durant aquest mes d’octubre cursos anuals de llengua i cultura occitana, de 60 hores cadascun. També, i durant tot l’any us convidem a descobrir els nostres tallers, activitats i viatges a Occitània.

En el nostre web podreu trobar totes les activitats detallades, així com informació dels cursos.

X