Torna el Punt de trobada de ball folk i tradicional a la Casa de Menorca de Barcelona

punt_ball_folkEl dia 14 d’octubre es torna a posar en marxa el Punt de trobada de ball folk i tradicional a la Casa de Menorca de Barcelona (carrer Diputació 215), impulsat pel CAOC, Escampillem i l’AUCOC.

L’horari serà el mateix de la temporada passada, cada dimarts de 18.30 a 20.30h.

El Punt de trobada és obert a tothom, tant si sou balladors experts com si encara no heu ballat mai, i tant si ja hi heu vingut altres anys com si encara no ho heu fet mai ens agradaria molt comptar amb la teva participació.

Cal remarcar especialment que el Punt de trobada és obert, i s’ha de fer entre tots: és obert a qualsevol músic que vulgui venir a tocar, que sempre és molt millor ballar amb música en directe, i també és obert a que qualsevol persona que vulgui pugui ensenyar una dansa. Volem que el principal punt d’interès continuïn sent les danses tradicionals catalanes i occitanes, però això no vol dir que no ens pugueu ensenyar també una dansa irlandesa, bretona… Així que animeu-vos a participar activament!

El punt de trobada és de franc.

Per a més informació podeu contactar amb nosaltres (93 284 36 34 ; caoc@caoc.cat) o bé amb Escampillem (619 68 63 60 ; escampillem@escampillem.cat ).

Tags: , , ,Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑