Vols aprendre l’occità, llengua oficial a Catalunya? nous cursos 2016-17

aulaA partir del proper mes d’octubre s’impartiran cursos d’occità a la seu de la nostra entitat al carrer Providència, a Gràcia. El CAOC és un dels centres amb més bagatge en l’ensenyament de l’occità a Catalunya després de més de nou anys dedicats a aquesta tasca.

Enguany, i com a novetat, iniciem el curs de nivell Superior (C1) i també hem obert un grup de matins del nivell Bàsic (A2).

Hi ha cinc nivells on inscriure’s segons els coneixements previs de l’alumne, des del nivell inicial fins el superior. Els cursos tindran lloc un dia a la setmana, de 19:00 a 21:00, i un segon grup de nivell bàsic que es farà els matins, de 11:00 a 13:00, des d’octubre fins a maig. Els professors són titulats en ensenyament de l’occità i compten també amb amplis coneixements de la cultura i del país occità. El curs es complementarà amb la participació puntual de professors nadius occitans.

Tots els que participeu en algun dels cursos del CAOC tindreu preferència per assistir a les diverses activitats que l’entitat organitza, com conferències, tallers de cultura occitana, presentacions de llibres, sessions de teatre i cinema, etc. Podreu adquirir llibres d’editorials occitanes o accedir a la librariá occitana del CAOC. També tindreu informació de primera mà de l’actualitat occitana, immersa avui dia en una activa renaixença.

S’ofereix la possibilitat de seguir el curs a distància (per correu electrònic i aula virtual), amb dret a tutories voluntàries i exàmens obligatoris.

Tots els cursos són reconeguts com activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Ensenyament.

Teniu més informació dels cursos aquí.

Podeu fer la inscripció per mail caoc@caoc.cat, per telèfon 93 284 36 34, o bé presencialment a les nostres oficines del carrer Providència 42 de Barcelona.

Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

Tags: , , , , , , ,Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑