XVII Jornades de Refugis Càtars

5 Febrer 2015

carteljornadascataras-produccion

Des del 29 de juny fins a 8 de setembre del 2013, podrem gaudir de la cultura, la natura i la saviesa de l’època medieval i dels Bons Homes, no et perdis la programació de les XVII Jornades de Refugis Càtars.

Quatre comarques pirinenques – Alt Urgell, el Berguedà, la Cerdanya i el Solsonès – es proposen recordar el seu passat càtar per mitjà d’unes jornades obertes a tots els interessats en el tema. Els actes programats tenen un doble caire acadèmic i popular, amb l’objectiu d’arribar al nombre màxim de persones possible, i es plantegen com un itinerari pel territori càtar del Pirineu català.

Concerts de Trobadors , danses i poesia medieval, Mercats i demostracions d’oficis de l’edat mitjana, Excursions pel Camí dels Bons Homes, Tallers d’elaboracions artesanals, Visites teatralitzades, cercaviles, Xerrades sobre la temàtica medieval, Marxa nòrdica amb lluna plena, Tallers de Pintura de l’art romànic, Fantashistory, Foc Inquisitorial, i molta animació!!

Les Jornades de Refugis Càtars, són una excel·lent oportunitat per conèixer de més a prop la doctrina càtara i per saber què va significar per als països on va ser predicada. Alhora ens permetrà descobrir el territori i els paisatges que els càtars catalans van contemplar durant la seva vida. Una ocasió, en definitiva, per endinsar-nos en la nostra història.

Descarrega’t el programa !!

Més informació: Oficina del Consell Regulador del Camí dels Bons Homes.

 

X