Notícies

08

juny 2023

Estiueja amb nosaltres i aprèn occità!

Aquest mes de juliol, descobreix una nova llengua i aprèn l'occità. Modalitat virtual. Informa-te'n!

Llegir més

08

juny 2023

Nou taller! “Jaufré Rudel: l’amor de lluny”

Dues sessions per acostar-nos a Jaufré Rudel, el trobador que va viure al segle XII, i que es va enamorar de la comtessa de Trípoli sense haver-la vist mai, només per les excel·lències que n'havia sentit dir.

Llegir més

08

juny 2023

Presentació del CD “Déodat de Séverac i Blanca Selva: cançó en català, occità i obra sacra”

Presentació del Cd “Déodat de Séverac i Blanca Selva: cançó en català, occità i obra sacra”, que acaba d’editar Mireia Latorre al Museu d'Història de Catalunya.

Llegir més

07

juny 2023

Hèsta d’Aran Populara

Perifèria Cultural ha establert una aliança a l’associació aranesa Stereo Val Accion Culturau, a fi d’organitzar aquesta Hèsta populara d’Aran per primer cop.

Llegir més

06

juny 2023

Acte de concession “IV Concors de racontes brèus Enric Garriga Trullols

Lo prèmi serà autrejat dins un acte public lo 7 de junh de 2023. Podètz tanben seguir per streaming (Canal YouTube) l’eveniment en dirècte.

Llegir més

05

juny 2023

Nou taller! Viatgem per la Gascunya

La Gascunya és una regió occitana situada a l’oest del país, amb una llengua, una cultura i una història pròpies. En aquest curs en línia de 2 sessions, explorarem la seva fascinant història i cultura, des de la prehistòria fins als nostres dies.

Llegir més

01

juny 2023

“Fem cultura, fem associacionisme, fem CAOC!” – Portes obertes i conferència

Amb motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural a Catalunya, el divendres 2 de juny, obrirem les portes perquè pugueu gaudir d’una jornada d’activitats mentre coneixeu de primera mà el funcionament de l’Associació.

Llegir més

15

maig 2023

L’escriptora Magalí Bizot-Dargent participa al nostre Club de lectura

El passat 12 de maig, el CAOC va dur a terme la tercera sessió del Club de Lectura, amb la participació de l'autora Magalí Bizot-Dargent.

Llegir més

15

maig 2023

Conferència a l’Ateneu Barcelonès “Robèrt Lafont, l’amic occità, i l’Institut d’Estudis Aranesi – Acadèmia de l’occità a Catalunya”

Acte amb motiu del centenari del naixement de l’important occitanista Robèrt Lafont. A càrrec del president de l'IEA-AALO, Jèp de Montoya i del traductor i professor del CAOC, Jaume Figueras.

Llegir més

04

maig 2023

El CAOC et necessita! Ajuda l’occitanisme

El CAOC som Occitània a Catalunya, i ara més que mai necessitem la teva col·laboració. Ajuda’ns a continuar treballant per a fer conèixer les arrels comunes d’occitans i catalans: llengua, cultura i història. Col·labora en el Tot Suma!!

Llegir més
X