El CAOC et necessita, fes un DONATIU o fes-te’n SOCI!

3 març 2023

Al CAOC estem passant un delicat moment econòmic i no tenim més opció que demanar ajuda.

Com alguns ja coneixeu, el passat any 2022 la nostra entitat patí una inexplicable i injusta disminució dels ajuts públics, però el nostre compromís amb la promoció de la llengua i la cultura occitanes ens obliguen a continuar amb la totalitat dels projectes que teníem previstos. Els exercicis anteriors, amb un panorama difícil de pandèmia, units a despeses inesperades però ineludibles, ens han dut a una reducció considerable de la nostra liquiditat.

Ens veiem obligats a prendre diverses mesures per a revertir aquesta situació i sanejar l’estat financer. Impulsarem un projecte de finançament col·lectiu (crowfunding) a través de la plataforma «TOT SUMA». Aquest projecte consistirà en recollir fons per poder adaptar la nostra pàgina web a la incorporació d’una botiga virtual de llibres i marxandatge.

Aquest últim inclou samarretes amb frases d’autors occitans, tasses i fins i tot una auca sobre la història d’Occitània. La nostra intenció és que, un cop iniciada la botiga virtual, aconseguim una via de finançament nova, de manera que no depenguem tant de les subvencions. Aviat us enviarem informació sobre aquest projecte i us demanem que hi participeu, perquè les recompenses són molt interessants!

Tot i que aconseguim aquest projecte de finançament col·lectiu, ens fa por que l’entitat no assoleixi un sanejament total de la seva estructura econòmica i financera. És per això, que també volem demanar-vos si podeu contribuir directament amb nosaltres mitjançant un donatiu. Podeu fer aportacions econòmiques o bé fer-vos socis. Qualsevol import serà molt útil i beneficiós.

Recorda que pots deduir el 15% d’aquest donatiu a la declaració de renda*.

Aquells que vulgueu realitzar un donatiu podeu fer-ho al nostre número de compte : ES10.2100.1006.5702.0006.1117

Moltes gràcies per la vostra comprensió i pel vostre compromís amb l’entitat i amb l’occitanisme! TOTS SOM EL CAOC!

* Caldrà que ens indiquis el teu nom complet, telèfon o e-mail i número de document d’identitat (caoc@caoc.cat).

X