Inici de l’Escòla Occitana d’Estiu (Vilanòva d’Òlt, Agenés)

agost 2019

11agoTot el díaInici de l'Escòla Occitana d'Estiu (Vilanòva d'Òlt, Agenés)

Detalls de l'activitat

Per tota inscripcion abans lo 30 de junh 5 % sus setmana en pension complèta !

Los adultes poiràn seguir de corses de lenga, dins 3 dialèctes e nivèls, en formula intensiva o mai leugièra. Pels que comprenon un pauc la lenga, de talhièrs son organizats cada vesprada : cant, dança, onomastica, … En fin de vesprada de conferéncias son prepausadas sus divèrses tèmas segon las annadas : istòria, actualitats, literatura, …

Los drollets e jovents, de 5 a 16 ans, poiràn participar a d’activitats educativas dins las seccions Escoleta d’Estiu o Escòl’Ados. Al programa, visita culturalas, activitats esportivas, arts plasticas, preparacion d’un espectacle, …

Cada jornada s’acaba amb una fèsta ! Contes, bals, teatre… Moment fòrt de l’estagi : la fèsta occitano-catalana, lo divendres 16 d’agost. En partenariat amb la comuna de Vilanòva d’Òlt, l’occitan e l’Occitania serà al còr de la vila, plaça Lafayette ! Repais sus plaça amb de crompas al mercat dels productors e animacion balèti d’un grop occitan e un autre de catalan.

L’estagi complet se debana al licèu (albergament, restauracion e actvitats). Autras possibilitats d’albergament a proximitat : ostalariá, campament.

 

Animeu-vos a participar-hi!!! Feu una ullada al nostre programa.

Més informació al web de l’EOE.

Com de costum el CAOC hi assistirà amb un grup de socis i simpatitzants. També hi col·labora aportant professors de llengua i cultura catalana i amb l’aportació de música de Catalunya.

Inscripcions al CAOC o bé directament a l’Escòla Tel : 05 53 41 32 43 / E-mail : eoe@wanadoo.fr

 

Sortida des de Barcelona:

Us podeu inscriure a l’EOE a través nostre i us podem ajudar a posar-vos en contacte amb d’altres catalans per tal de compartir despeses de viatge amb cotxes particulars.

Hora

Tot el día (Diumenge)

Ubicació

EOE - Vilanòva d'Òlt

Organitza

Escòla Occitana d'Estiu eoe@wanadoo.fr

X