PRESENTACIÓ DEL NOU VOLUM DE LA “HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA”

febrer 2023

15feb19:0020:00PRESENTACIÓ DEL NOU VOLUM DE LA “HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA”

Detalls de l'activitat

Data: Dimecres 15 de febrer de 2023

Hora: 19:00 h

Lloc: Seu del CAOC a l’Hotel d’Entitats Carrer Providència 42 de Barcelona.

En Vicent Marqués i Carbonell és un escriptor i articulista valencià especialitzat en gastronomia, molt relacionat amb la trajectòria de la nostra entitat Recentement ha publicat un nou volum de la seva obra enciclopèdica “HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA”, un repàs exhaustiu sobre la rica i variada gastronomia dels nostres països.

També, dins de la narrativa de ficció, ha publicat les novel·les “NIT DE FOC”, guanyadora del Premi de Narrativa Ciutat de València l’any 1990, i “UN QUILO DE COCA”. Com a articulista, ha col·laborat habitualment en el setmanari “EL TEMPS”, el diari “EL PUNT AVUI” i les publicacions digitals “JORNALET” i “LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ”.

 

*Durant la presentació hi haurà exemplars a la venda dels 5 títols que ja s’han editat.

Hora

(Dimecres) 19:00 - 20:00

Ubicació

CAOC

Carrer de la Providència 42 - 08024 Barcelona

Organitza

X