febrer 2023
15feb19:0020:00PRESENTACIÓ DEL NOU VOLUM DE LA “HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA”

Detalls de l'activitat
Data: Dimecres 15 de febrer de 2023 Hora: 19:00 h Lloc: Seu del CAOC a l'Hotel d'Entitats Carrer Providència 42 de Barcelona. En Vicent Marqués i Carbonell és un escriptor i articulista valencià
Detalls de l'activitat
Data: Dimecres 15 de febrer de 2023
Hora: 19:00 h
Lloc: Seu del CAOC a l’Hotel d’Entitats Carrer Providència 42 de Barcelona.
En Vicent Marqués i Carbonell és un escriptor i articulista valencià especialitzat en gastronomia, molt relacionat amb la trajectòria de la nostra entitat Recentement ha publicat un nou volum de la seva obra enciclopèdica “HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA”, un repàs exhaustiu sobre la rica i variada gastronomia dels nostres països.
També, dins de la narrativa de ficció, ha publicat les novel·les “NIT DE FOC”, guanyadora del Premi de Narrativa Ciutat de València l’any 1990, i “UN QUILO DE COCA”. Com a articulista, ha col·laborat habitualment en el setmanari “EL TEMPS”, el diari “EL PUNT AVUI” i les publicacions digitals “JORNALET” i “LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ”.
*Durant la presentació hi haurà exemplars a la venda dels 5 títols que ja s’han editat.
Hora
(Dimecres) 19:00 - 20:00
Ubicació
CAOC
Carrer de la Providència 42 - 08024 Barcelona
Organitza
Cercle d'Agermanament Occitano-Català Providència, 42