Fem cultura, fem associacionisme, fem CAOC!

27 maig 2021

El dia 4 de juny se celebra el Dia de l’Associacionisme Cultural a Catalunya. Us proposem durant tota la primera setmana de juny activitats i propostes virtuals per gaudir de casa estant i conèixer una mica més l’entitat.

🔹Us convidem al “Cafè de Portes Obertes”☕️. Una trobada en línia oberta a tothom, que servirà per conèixer i compartir coneixements sobre Occitània i la cultura occitana. Enguany, la xerrada anirà al voltant de les tisanes i licors tradicionals típics d’Occitània i Catalunya.

Dimecres, 2 de juny de 2021 (de 17.00h a 18.00h) a través de la plataforma Jitsi Meet. Inscriu-te (caoc@caoc.cat) i rebràs al teu correu electrònic l’enllaç per participar a la trobada.

🔹 No us podeu perdre la Conferència “Resseguint les petjades dels camins càtars. De Montsegur a València“. La sessió anirà a càrrec de José Luís Soler, escriptor i promotor dels Camins Càtars, un itinerari cultural europeu.

Una conferència en obert amb motiu dels 700 anys de l’execució de l’últim perfecte càtar, en Guilhèm de Belibasta a Vilaroja-Termenés, a l’Aude.

Divendres, 4 de juny de 2021 a les 18h estrena de l’enregistrament al nostre Canal YouTube.

🔹 Dimarts, 1 de juny us oferirem el missatge de la nostra presidenta. Trobareu la informació publicada a la secció Notícies del nostre web.

🔹 I, durant tota la setmana us oferirem a través del nostre Canal Youtube i de les xarxes: breus 📽 Càpules “Fem cultura, fem xarxa, fem CAOC” d’associacions i institucions amb les que col·laborem que ens parlaran sobre la seves experiències amb l’entitat o la seva tasca relacionada amb la llengua i cultura occitanes. Canal Youtube

Fes un Stories a Instagram i etiqueta’ns!

#femCaoc

▶️ Podreu trobar tota aquesta informació al nostre web i a les nostres xarxes socials:

📲  http://caoc.cat / Canal Youtube / Instagram / Twitter / Facebook

Bona Setmana de l’Associacionisme Cultural!!! 

X