L’oficialitat de l’occità al port de Salau

4 Agost 2016
Salau1
Tot arribant al Port, 2013.

​Aquest diumenge ens trobarem com cada any al Port de Salau. Cada vegada el nombre de participants és més nombrós, en la passada edició vam ser gairebé 700 persones, però sigui quina sigui la quantitat de gent a dalt del Port, sempre és una jornada molt especial.

Com a esdeveniment reivindicatiu que és, cada any la tradicional Pujada ve marcada per l’actualitat del país, i aquesta vegada seràn els 10 anys d’oficialitat de l’occità a tot Catalunya el fet que marcarà el cap de setmana. Així doncs, el dissabte a la tarda a l’Ecomuseu d’Esterri d’Àneu es projectarà la pel·lícula en occità Aqueth dia i auie ua nòça i a continuació tindrà lloc un col·loqui sobre aquests 10 anys d’oficialitat amb Mireia Boya, diputada aranesa al Parlament i Marçal Girbau, del CAOC. Serà un debat en el qual tots aquells que vulgueu hi podeu participar i dir la vostra opinió, tant sobre les polítiques lingüístiques que afecten l’occità a casa nostra, com sobre les possibles accions que pot prendre el govern català envers aquesta llengua.

Recordeu que els actes de diumenge a dalt del Port tindran lloc a les 12 del migdia. ​Us hi esperem a tots per passar un cap de setmana excepcional.

Descarregueu-vos el programa

X