Mirabèl obrirà el proper 1 de juliol dos festivals

30 Juny 2016

mirabelEl grup català de música tradiconal occitana Mirabèl (Sabadell, Granollers) obrirà el proper dia 1 de juliol de 2016 dos festivals que destaquen pel seu contingut en ball folk i pel seu cartell amb reconeguts grups occitans i catalans.

Durant el matí del dia 1 de juliol Mirabèl tocarà el seu programa de “Bal fòlc occitan” a Girona dins l’acte d’inauguració del Festival Undàrius. L’Undàrius és un Festival de cultura popular i tradicional que es celebra a Girona i que ofereix tres dies intensos de tallers, concerts i ball folk. L’acte inaugural serà a les 11h45 a la Plaça de les Voltes d’en Rosés i és obert a tothom.

Mirabèl seguirà el seu viatge cap al nord per poder ser present la tarda del mateix dia 1 de juliol a les jornades del “Fòrum Eurò-Regional” que es celebraran a la ciutat occitana de Castèlnòu d’Arri els propers dies 1, 2 i 3 de juliol de 2016.

Mirabforum_euro_regionalèl oferirà de nou el seu “Bal fòlc occitan” a la Place Verdun de Castelnòu d’Arri a les 18h30 del dia 1 de juliol de 2016. La ballada és gratuïta i oberta a tothom.

Durant el “Fòrum Eurò-Regional” hi actuaran altres grups catalans i occitans reconeguts: The New Catalan Ensemble, Du Bartas, La Talvera, Mauresca, Pirat’s Sound Sistema, F.U.O.C. Théâtre, Polifonic System, Balèti i la Cie Guillaume Lopez.

El “Fòrum Eurò-Regional” s’organitza des del CIRDOC i la Région Languedoc-Roussillon-Midi-Pyrénées i s’emmarca dins del Total Festum.

Enguany el “Fòrum Eurò-Regional” es basa en l’espai cultural comú d’Occitània, Catalunya i les Illes Balears, i és per això que compta també amb la col·laboració de La Fira Mediterrània de Manresa i de Sa Xerxa.

 

Font: Mirabel.

X