Política de galetes

A causa de l’entrada en vigor de la referent modificació de la “Llei de Serveis de la Societat de la Informació” (LSSICE) establerta pel Reial Decret 13/2012, és d’obligació obtenir el consentiment exprés de l’usuari de totes les pàgines web que utilitzen galetes prescindibles, abans que aquest navegueu per elles.

Aquest portal, com la majoria de portals d’Internet, fa servir galetes per a millorar l’experiència de l’usuari. A continuació trobareu informació sobre què són les galetes, quin tipus de galetes fa servir aquest portal, com podeu desactivar les galetes al vostre navegador i com desactivar específicament la instal·lació de galetes de tercers.

Què són les galetes (‘cookies’)?

Les galetes constitueixen procediments automàtics de recollida d’informació relativa a les preferències determinades per un usuari d’internet durant la vostra visita a un determinat web amb la finalitat de reconèixer-vos com a usuari recurrent, personalitzar-ne l’ús i facilitar una navegació més ràpida.

Galetes que fem servir en el nostre web

En el nostre espai utilitzem galetes de sessió, per garantir que els usuaris que escriguin comentaris al web siguin humans i no aplicacions automatitzades. I així, combatre el correu brossa.

Galetes de tercers fem servir en el nostre web

Google Analytics: Emmagatzema galetes per poder elaborar estadístiques sobre el trànsit i volum de visites d’aquest web.  La configuració d’aquestes galetes està predeterminada pel servei que ofereix Google, motiu per el qual suggerim que consulteu la pàgina de privacitat de Google Analyticis, http://www.google.com/policies/technologies/types/  per obtenir més informació sobre les galetes que utilitza i com des habilitar-les (entenem que no som responsables del contingut o veracitat dels llocs webs de tercers).

Xarxes socials

Cada xarxa social utilitza les seves pròpies galetes perquè pugueu punxar en botons del tipus M’agrada o Compartir.

Com eliminar les galetes del navegador

Podeu permetre, bloquejar o eliminar les galetes instal·lades al vostre equip mitjançant la configuració de les opcions del vostre navegador d’internet. En el cas que les bloquegeu, és possible que alguns serveis que necessiten del seu ús no estiguin disponibles.

A continuació us oferim enllaços en els que trobareu informació sobre com podeu activar les vostres preferències als principals navegadors:

Finalment, també us podeu dirigir al portal Your Online Choices, on a més de trobar informació útil, podreu configurar, proveïdor per proveïdor, les vostres preferències sobre les galetes publicitàries de tercers.

X