Què fem

Desenvolupem les nostres activitats tant a Catalunya com a Occitània, amb diferents campanyes de sensibilització del fet occità, participació i organització d’actescursos de llengua occitana, presentació de llibres i molt més.

Treballem pel foment  de les relacions culturals occitano-catalanes

Organitzem viatges culturals, actes de germanor a Occitània i trobades com la Pujada al Port de Salau.

Promovem l’ensenyament de la llengua occitana a través de cursos d’occità.

Som l’única entitat que des de l’any 2008 portem a terme l’ensenyament a Catalunya de l’occità ajustat als postulats del marc referencial europeu. Actualment estem cursant 5 nivells amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.

En l’àmbit lingüístic, també organitzem un curs de preparació per la Dictada Occitana que se celebra anualment a diverses localitats i  l’assistència a l’Escòla Occitana d’Estiu.

Promovem el coneixement de la cultura occitana

Divulgar l’oficialitat de l’occità a Catalunya és una de les nostres prioritats. Organitzem cursos, jornades i tallers de cultura occitana, així com presentacions de llibres en occità o sobre cultura occitana, mostres de cinema, intercanvis per mitjà de festivals literaris, musicals i teatrals, entre molts d’altres. 

Donem a conèixer la cultura i les tradicions occitanes tot impulsant i fent difusió de la seva música, el seu folklore i en conjunt el seu patrimoni cultural.

Col·laboracions 

Amb d’altres entitats catalanes i occitanes. 

X