Notícies

04

Set 2019

Aprèn occità! nous cursos 2019-20

A partir del proper mes d’octubre encetem els nous cursos de llengua i cultura occitanes a la seu de la nostra entitat al carrer Providència, a Gràcia.

Llegir més

22

Oct 2019

Presentació del llibre “Els cosins del català” a la Llibreria Alibri

Aquest dimarts, 22 d'octubre, a les 19h, presentació del llibre "Els cosins del català" a càrrec del seu autor Carles Castellanos i Mireia Boya.

Llegir més

21

Oct 2019

Inici del curs de manteniment i conversa en occità

Curs presencial amb enfocament comunicatiu en el qual es practicaran totes les habilitats lingüístiques així com la gramàtica, el vocabulari i la pronunciació.

Llegir més

15

Oct 2019

El CAOC rebutja la sentència contra els presos polítics

Des del CAOC, Cercle d'Agermanament Occitano Català, volem fer palesa la nostra indignació davant la injustícia de la sentència del Tribunal Suprem espanyol que condemna els líders polítics catalans.

Llegir més

07

Oct 2019

Cicle “Pedagogia compartida: Catalunya i Occitània”

Aquest cicle de conferències és el segon que organitza Amics de la Unesco de Barcelona sobre Occitània, aquest cop amb motiu de la proclamació per part de l’ONU del 2019 com Any Internacional de les Llengües minoritzades.

Llegir més

19

Set 2019

Nou curs! Robèrt Lafont i la seva obra literària

En el marc de l’Any Robèrt Lafont us proposem aquest curs sobre l’obra literària d’una de les figures cabdals de l’occitanisme del segle xx. Una vida al servei de la recerca, la reflexió, la creació i l’acció, sempre en diàleg amb la història contemporània i l’occitanitat.

Llegir més

04

Set 2019

Estand del CAOC a l’Arc de Triomf durant la Diada

El proper dia 11 de setembre el CAOC, com cada any, disposarà d’una parada inofrmativa i de llibres occitans a la Mostra d’Entitats al Passeig Lluís Companys.

Llegir més

06

Ago 2019

Clam per la llengua i la llibertat al Port de Salau

En aquesta pujada s’ha tingut molt present i s’ha posat en relleu la greu situació de regressió de la llengua occitana així com les dificultats en l’ús social de la llengua catalana i els atacs de formacions polítiques en l’acompliment de la immersió lingüística.

Llegir més

26

Jul 2019

Pujada al Port de Salau, la trobada occitano-catalana

El proper diumenge 4 d’agost tindrà lloc un dels esdeveniments més representatius de l’agermanament occitano-català, la pujada al Port de Salau, un port de muntanya a 2100 metres d’altitud que uneix el Pallars Sobirà amb l’Arieja.

Llegir més

26

Jul 2019

Escòla Occitana d’Estiu 2019

Una oportunitat de viure i conviure en occità de l’11 al 17 d’agost de 2019 a Vilanòva d’Òlt (Agenès), a Occitània..

Llegir més
X