Festa grossa al Port de Salau

cartell_salau_2017El proper diumenge 6 d’agost tindrà lloc un dels esdeveniments més representatius de l’agermanament occitano-català, la pujada al Port de Salau, un port de muntanya a 2010 metres d’altitud que uneix el Pallars Sobirà amb l’Arieja.

Cada any, des de fa 30 edicions, catalans i occitans ens trobem el primer diumenge d’agost en aquest port del Parc Natural de l’Alt Pirineu per reivindicar la nostra història comuna i les nostres llengües germanes, però per sobre de tot fem d’aquesta data una jornada festiva en la qual la música i les danses tenen un paper principal, així com el vi català i el formatge occità que compartim tots a dalt del port. Fem del Pirineu un lloc d’unió entre occitans i catalans, almenys per un dia les nostres llengües es barregen i el sentiment de germanor és més gran que mai. L’any passat ens vam aplegar més de 700 persones.

Si veniu aquest any en serem més!!!

Com a complement a la Pujada, el dissabte 5 d’agost, a Esterri d’Àneu, hi ha programats diversos actes.

 

Descarregueu-vos el programa de tots els actes. I el cartell!

 

Trasllat a Esterri i allotjament:

Des de Barcelona organitzem un autocar i l’estada d’una nit a Esterri. Tots aquells que vulgueu venir amb nosaltres des de Barcelona en ho podeu comunicar a caoc@caoc.cat o al tel. 93 284 36 34. També us podem reservar allotjament.

Descarregueu-vos el programa.

 

Opcions de la Pujada:

* A les 08h00 inici de la pujada conjunta popular des del Refugi del Fornet (aprox. 2 h – 2h30, 750m desnivell), descarrega’t la ruta.

** Si no voleu caminar tant hi ha l’opció de pujar amb jeep per pista forestal que ens deixa a 45 minuts a peu del port. Sortida dels jeeps a les 08h00 a la plaça de la Creu d’Esterri. Reserves plaça de jeep: 93 284 36 34; caoc@caoc.cat.

*** Si veniu amb el nostre autocar i no pugeu al Port diumenge, es farà una visita alternativa a prop d’Esterri.

 

 

 

Tags: , , , , ,Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑