Aquest Sant Jordi el CAOC surt al carrer

Aquest Sant Jordi tindrem l’estand al carrer Enric Granados 2 de Barcelona (entre Diputació i Consell de Cent) de 10:00h a 20:30h.

Hi trobareu novetats literàries editades en occità: novel·la, poesia, assaig, còmics… així com CDs de música occitana, banderes, etc… També us podreu informar sobre els cursos i tallers d’occità i les diverses activitats que organitzem.

I com cada any per Sant Jordi… el nou punt de llibre del CAOC!!! Dedicat a tots els col·leccionistes. Us en regalarem un per cada compra que ens feu. 

Per afegir el valor de la signatura al seu llibre, ens acompanyaran:

  • De 10:00 a 11:30 h: Núria Comas, autora dels llibres “Amb el sac a la motxilla” i “Demà”.
  • De 11:00 a 13:00 h: Jordi Anducas, autor de “Pere Joan. L’arrelament” i “Guilhèm, arrels trasplantades, novel·les històriques que narra el viatge al segle XVII de dos germans occitans que emigren cap a Catalunya.
  • De 13:00 a 14:00 h: José Luís Soler, autor del llibre “Pere Mauri. L’últim  pastor càtar”, dedicat a la vida del darrer pastor càtar, qui emigrà de Montalhó al Maestrat valencià fugint de les persecucions religioses.
  • De 17:00 a 18:00 h : Griselda Lozano, autora dels llibres en occità “E d’aquí nasquèron los mites”, “Istòrias medievalas” i “Òci Gustavo Vega, poeta visual. 

Especial Sant Jordi: regal d’un present occità a tots aquells que aquest dia us feu socis del CAOC !!!

I, durant tota la setmana, a través del nostre canal YouTube i de les nostres xarxes breus trobareu recomanacions, lectures i informació sobre tot el material cultural occità del que disposem a la botiga i de les darreres novetats editorials. 

Us desitgem un Bon Sant Jordi !