El CAOC et necessita! Ajuda l’occitanisme

5 maig 2023

Ara mateix, el CAOC es troba en una situació paral·lela a l’occità, amb l’aigua al coll, i no tenim més remei que engegar un projecte de microfinançament col·lectiu al Tot Suma. Hi ha diferents factors que ens han fet arribar a la situació límit actual però enumerarem només tres que els resumeixen perfectament: pandèmia, baixada de subvencions i compromís amb l’occitanisme.

Doncs sí, tot i la pandèmia i la baixada dràstica de les subvencions rebudes, nosaltres hem seguit amb el nostre projecte de difusió de la cultura occitana i d’oferir cursos d’occità a Catalunya. Hem continuat amb tots els nostres projectes (i sobretot amb tots els cursos) tal com els teníem plantejats mirant, com és lògic, de reduir costos però sense renunciar als nostres objectius i mantenint tots els cursos que fèiem.

Quin és el nostre projecte?
Arribats a aquest punt, ara mateix estem procurant garantir que la subvenció que rebrem sigui com a mínim suficient per a mantenir tots els nostres projectes però, alhora, no hem tingut més remei que posar en marxa aquest TOT SUMA. A més, amb l’ànim d’aconseguir altres fonts de finançament, amb part dels diners que recollim engegarem la nostra botiga web de llibres i de marxandatge occità.

Què t’oferim?
Però com que tot això pot arribar a ser molt avorrit, hem decidit plantejar les recompenses en forma de termòmetre de l’occitanisme. Vols saber si el teu occitanisme es manté fred, fred fred o bé si voreja la passió més desfermada? Amb les nostres recompenses ho sabràs!

 
Ara et toca a tu! Pren la temperatura al teu occitanisme amb el termòmetre de recompenses que hem creat.

Ajudant-nos pots aconseguir un fum de regals: samarretes occitanes, tasses, llibres, Cds, i participar als nostres cursos i tallers de llengua i cultura occitanes.

Aquí tens el llistat de recompenses i com ho pots fer per col·laborar.

Plan mercés a totes !! Totes amassa per las nòstras lengas e per las culturas occitana e catalana!