Estiueja amb nosaltres i aprèn occità!

8 juny 2023

Curs reconegut com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Educació i amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

Aquest curs es realitzarà en línia. Sessions en directe mitjançant l’eina Meet i el suport d’una aula virtual Google Classroom.

✔️ Nivell: Nivell Bàsic (A2), iniciació

✔️ Dates: del 29 de juny al 27 de juliol de 2023

✔️ Classes i tutories en directe: dilluns i dimecres (de 18h a 20h) i els dijous (de 18h30 a 20h). La resta de temps l’alumnat el dedicarà al treball autònom guiat pel professorat

✔️ Càrrega lectiva: 60h (equival al curs regular, Bàsic1 i Bàsic2)

✔️ Preu promoció: 100 €

Butlleta d’inscripció i programa del curs

▶️ RECONEIXEMENT PER A PROFESSORS: curs de 60h reconegut com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Per obtenir la certificació de l’activitat és necessari haver realitzat i superat l’examen i obtenir una valoració positiva de les tasques planificades en relació amb l’aprofitament.

▶️ MATRÍCULA: per formalitzar la matrícula cal emplenar i enviar-nos per correu electrònc el formulari d’inscripció (caoc@caoc.cat) i fer el pagament al número de compte ES10 2100-1006-57-0200061117 (CaixaBank). O bé presencialment a la nostra oficina del carrer Providència 42 de Barcelona (cita prèvia).

* El curs es desenvoluparà amb un mínim d’inscrits. **Un cop efectuat el pagament de la matrícula i iniciat el curs aquest no serà retornat

▶️ Requisits tècnics.

X