Concert del grup “Blu l’Azard” al Centre d’Art Tradicionàrius

juny 2019

21jun22:0023:59Concert del grup "Blu l'Azard" al Centre d'Art Tradicionàrius

Detalls de l'activitat

El Cercle d’Agermanament Occitano Català i el Centre Artesà Tradicionàrius organitzen una vetallada de concert i ball occitano-arpitana amb el grup BLU l’Azard, nascuts l’any 2013 com a  projecte artístic per a la difusió de les llengües minoritàries al Piemont i la seva cultura. Recerca, tradició, composició i improvisació és el que caracteritza aquest grup.

BLU l’Azard és un joc de paraules entre l’occità, el francoprovençal i el francès que pot significar el vistós color blau d’un llangardaix o la melancolia del destí, de la possiblitat de l’atzar, d’un destí poètic. Gràcies a la relació directa i familiar amb tradicions de dansa, música i el cant amb els territoris de parla de llengües minoritàries del Piemont, el grup vehicula les tradicions pròpies i la seva llengua a través d’actuacions tant per ballar com per escoltar, com en el projecte MIRADOR que tracta sobre el concepte de bellesa i fa referències a totes les terres de l’Estat Italià; o BAL POÈTIC que combina la poesia, el llenguatge i la dansa. El grup també treballa el cant polifònic tradicional dels Alps oferint tallers de dansa i stages.

Al CAT Tradicionàrius podreu descobrir totes aquestes músiques i danses de la zona amb un dels grups amb més projecció del territori occità.

 

Dia: divendres 21 de juny de 2019

Hora: 22 h – al CAT (Plaça Anna Frank, s/n. Gràcia, Barcelona. L3 Fontana)

Entada Taquilla: 12 €

Entrada Anticipada: 10 €

Amics del CAT i Socis i estudiants del CAOC: 6 €  ((també podeu fer la reserva d’entrades per telèfon o e-mail del Caoc)

Compra d’entrades: Entradium.com

 

Programa de l’acte.

 

Components del grup: Peyre Anghilante: veu i acordió  //  Flavio Giacchero: veu, clarinet baix, saxo soprano, gaites  //  Marzia Rei: veu, violí  //  Pierluigi Ubaudi: veu, fiscorn baríton, objectes sonors

Més informació del grup: blulazard.wordpress.com/blu-lazard-musicahttp://www.chambradoc.it/BlulAzard.page

Hora

(Divendres) 22:00 - 23:59

Ubicació

Centre Artesà Tradicionàrius

Plaça Anna Frank, s/n

Organitza

CAOC i Centre d'Art Tradicionàrius

X