Fem cultura, fem associacionisme, fem CAOC!

3 Juny 2020

El dia 4 de juny se celebra el Dia de l’Associacionisme Cultural a Catalunya. Enguany, us proposem durant tota la primera setmana de juny activitats i propostes virtuals per gaudir des de casa i conèixer una mica més l’entitat.

🔹Us convidem al “Cafè de Portes Obertes”☕️. Una trobada en línia oberta a tothom, que servirà per conèixer i compartir experiències i viatges per Occitània i la cultura occitana. Volem conèixer les vostres experiències i compartir aquests moments amb vosaltres i sobretot, us volem tornar a veure i escoltar.

Dimecres, 3 de juny de 2020 (de 18.00h a 19.00h) a través de la plataforma Jitsi Meet.

Més informació: https://caoc.cat/events/cafe-de-portes-obertes/

🔹 No us podeu perdre la Conferència-concert “Los instruments de la musica tradicionala occitana”. La sessió anirà a càrrec del músic i professor Joan Codina Vila i serà en llengua occitana i catalana.

Dijous, 4 de juny de 2020 (de 18.00h a 19.00h) a través del directe del nostre Facebook.

🔹 Dimarts, 2 de juny us oferirem el missatge de la nostra presidenta. Trobareu la informació publicada a la secció Notícies del nostre web.

🔹 I, durant tota la setmana us oferirem a través del nostre Canal Youtube i de les xarxes: breus 📽 Càpules “Fem cultura, fem associacionisme, fem CAOC” dels nostres socis, simpatitzants o associacions amb les que col·laborem que ens parlaran sobre la seves experiències amb l’entitat o la seva tasca relacionada amb la llengua i cultura occitanes. Canal Youtube

​ Fes un Stories a Instagram i etiqueta’ns!

#femCaoc

▶️ Podreu trobar tota aquesta informació al nostre web i a les nostres xarxes socials:

📲  http://caoc.cat / Canal Youtube / Instagram / Twitter / Facebook

Bona Setmana de l’Associacionisme Cultural!!! 

X