IV concurs escolar Saló del Còmic: Llegendes, Rondalles i Mites.

10 Març 2015

33 Saló del Còmic de BarcelonaEl proper mes d’abril tindrà lloc a Montjuïc la 33a edició del Saló Internacional del Còmic de Barcelona, i entre les diverses activitats previstes destaca el lliurament de premis als guanyadors del IV concurs escolar del Saló Internacional del Còmic de Barcelona. Es tracta d’un concurs dirigit als alumnes del cicle mitjà i superior de primària, als alumnes d’ESO i als alumnes d’ensenyament postobligatori i on es poden presentar els textos dels còmics en occità. És un concurs convocat per FICOMIC amb la col·laboració del Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya.

Les temàtiques del concurs són dues: Llegendes i rondalles populars, dirigida al cicle mitjà i superior de primària on es demana que amb el format del còmic es narri una llegenda o rondalla i Crea el teu propi mite, adreçada als alumnes d’ESO i als d’ensenyament postobligatori, els quals han de crear un còmic on el protagonista sigui un heroi.

Les obres han de tenir un màxim de 2 pàgines i la data límit per a la seva presentació és el 16 de març de 2015. Cal fer-les arribar al Departament d’Ensenyament, Servei d’Immersió i Acolliment Lingüístics, Concurs Saló del Còmic, Via Augusta, 202-226, planta 2C, 08021- Barcelona.

Podeu demanar més informació a pedagogia@ficomic.com

Descarregueu-vos les bases.

I molta sort!!!!

X