Novetat! Curs de manteniment i conversa en occità

3 Octubre 2018

curs_manteniment_conversaVine i practica el teu occità!

Per a aquelles persones que volen millorar la fluïdesa oral i la correcció fonètica i lèxica encetem enguany un curs de manteniment i conversa en occità.

Es tracta d’un curs presencial amb enfocament comunicatiu en el qual es practicaran totes les habilitats lingüístiques així com la gramàtica, el vocabulari i la pronunciació.

El curs es distribueix en 15 sessions on es parlarà de temes d’actualitat política, cultural i social que es desenvoluparan al voltant d’una notícia, fragment de llibre o article periodístic. A cada sessió es donarà un vocabulari per treballar i unes estructures gramaticals d’acord amb el tema de la sessió. Es plantegen temes nous, en funció de l’actualitat.

Va dirigit a persones amb un bon nivell de la llengua (B1, B2 i C1) que volen o necessiten practicar l’idioma per mantenir el seu nivell, millorar-lo i adquirir més fluïdesa. També és interessant per alumnes que estan realitzant un altre curs de llengua i cultura occitanes i volen practicar de forma més intensiva l’expressió oral.

Curs reconegut com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Ensenyament.

Inici: 17 d’octubre

Dies i horari: dimecres alterns de 18h30 a 20h30 (15 sessions)

Dates: 17 d’octubre / 7 de novembre / 21 de novembre / 12 de desembre / 9 de gener / 23 de gener / 6 de febrer / 20 de febrer / 6 de març / 20 de març / 3 d’abril / 24 d’abril / 8 de maig / 22 de maig / 5 de juny.

Ja pots fer la teva inscripció! Descarrega’t el full d’inscripció.

X