Presentació de l’obra “HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA”

7 febrer 2023

A càrrec de l’autor i d’en Francesc Sangar, president del CAOC.

En Vicent Marqués i Carbonell és un escriptor i articulista valencià especialitzat en gastronomia, molt relacionat amb la trajectòria de la nostra entitat. Fa poc ha publicat un nou volum de la seva obra enciclopèdica “HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA”, un repàs exhaustiu sobre la rica i variada gastronomia dels nostres països.

També, dins de la narrativa de ficció, ha publicat les novel·les “NIT DE FOC”, guanyadora del Premi de Narrativa Ciutat de València l’any 1990, i “UN QUILO DE COCA”. Com a articulista, ha col·laborat habitualment en el setmanari “EL TEMPS”, el diari “EL PUNT AVUI” i les publicacions digitals “JORNALET” i “LA VEU DEL PAÍS VALENCIÀ”.

📚 Història de la cuina catalana i occitana, de Vicent Marqués, explica la història de la cuina tradicional dels Països Catalans i Occitània mitjançant els seus plats.

Conté documentació històrica, receptes, les denominacions del plat als diferents territoris i els dialectalismes que també hi ha de cada plat.

És una feina ingent que Vicent Marqués va començar fa quaranta anys. Edicions Sidillà ara n’ha publicat el cinquè volum, dels deu que contindrà.

📅 Dimecres 15 de febrer de 2023

🕖 A les set del vespre

📍 CAOC. Providència, 42. 08024 Barcelona

✅ Entrada lliure

T’hi esperem!

X