Apren l’occitan! Corses 2022-23

15 setembre 2022

El CAOC és un dels centres amb més bagatge en l’ensenyament de l’occità a Catalunya després de més de tretze anys dedicats a aquesta tasca. A partir del proper mes d’octubre encetem els nous cursos de llengua i cultura occitanes.

Enguany, els cursos s’ofereixen en modalitat en línia (sessions en directe) i presencial.

Hi ha cinc nivells on inscriure’s segons els coneixements previs de l’alumne, des del nivell inicial fins el superior. Els cursos tindran lloc un dia a la setmana, de 19:00 a 21:00, des d’octubre fins a juny i s’ofereixen en modalitat en línia : 💻 Bàsic (A2, iniciació)*, Intermedi 1 (B1.1), Intermedi 2 (B1.2), Avançat (B2); i en modalitat presencial : 📍 (Superior (C1).

* El nivell Bàsic (A2) s’impartirà en dos cursos quadrimestrals de 30 hores lectives cadascun: nivell Bàsic 1 i nivell Bàsic 2; que es complementaran per obtenir al cap de les 60h el Diplòma Nivèl Basic (A2). El Nivell Bàsic 1 s’iniciarà el dimarts 4 d’octubre i finalitzarà el 7 de febrer.

I, com a complement als cursos regulars, oferim dues opcions de grups de conversa:

🗣 Curs de Manteniment i Conversa en occità: en modalitat presencial, dirigit a aquelles persones que volen millorar la fluïdesa oral i la correcció fonètica i lèxica. Les sessions es faran en dimecres alterns de 18h30 a 20h30 i començaran a mitjans d’octubre.

🗣 Curs de conversa “Parlem occitan!”: en modalitat en línia. Les sessions es faran en dimecres alterns de 19h00 a 20h30 i començaran a finals d’octubre.

▶️Cursos reconeguts com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Educació i amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística.

▶️Més informació a l’apartat del web de cursos o bé posa’t en contacte amb nosaltres: caoc@caoc.cat .

▶️MATRÍCULA: per formalitzar la matrícula cal emplenar i enviar-nos per correu electrònic el formulari d’inscripció (caoc@caoc.cat) i fer el pagament al número de compte ES10 2100-1006-57-0200061117 (CaixaBank). O bé presencialment a la nostra oficina del carrer Providència 42 de Barcelona.

▶️ Modalitat en Línia: sessions en directe amb el professor i la resta d’alumnes mitjançant una plataforma virtual i el suport d’una aula virtual Google Classroom.

* Els cursos es desenvoluparan amb un mínim d’inscrits. ** Un cop efectuat el pagament de la matrícula i iniciat el curs aquest no serà retornat.

▶️ Requisits tècnics.

X