El CAOC participa al cicle de conferències sobre pedagogia compartida

20 Novembre 2019

En el marc del cicle “Pedagogia compartida: Catalunya i Occitània” organitzat pels Amics de la UNESCO, se celebrà el dia 14 de novembre una interessant conferència al Centre Cívic Casa Golferichs de Barcelona, conduïda per la nostra presidenta Núria Comas Fornaguera i el nostre professor i soci del CAOC Marçal Girbau i Garcia.

La Núria Comas explicà als assistents una breu exposició sobra la història i els objectius de la nostra associació des de la seva fundació, i les activitats habituals que realitzem al llarg de l’any.

En Marçal Girbau, ens explicà el procés per a aconseguir l’any 2006 la declaració de la llengua occitana com a oficial a Catalunya, i la situació actual de l’ensenyament a Catalunya de la llengua en diferents àmbits, remarcant sobretot la reconeguda qualitat dels cursos impartits pel CAOC.

Tots dos mostraren com, gràcies al CAOC, s’han fet avenços en la dignificació de l’ensenyament de l’occità, però sense oblidar que encara queda molt de camí per recórrer.

Donem les gràcies al Marçal Girbau per la seva disponibilitat i la xerrada feta així com a tots els assistents. Donem les gràcies al Centre Cívic Casa Golferichs per deixar-nos la sala i molt especialment al Club Amics de la UNESCO per donar-nos l’oportunitat de poder explicar la nostra trajectòria i els nostres objectius.

Gràcies sobretot a l’Efrén Beltrán, organitzador del cicle, amic sociolingüista i occitanista, per haver comptat amb nosaltres, pel seu esforç i per la seva dedicació. Esperem poder continuar col·laborant  en el futur. I també a en Francesc Sánchez per la seva col·laboració i dedicació a l’entitat.

Al CAOC us esperem als cursos de formació i a totes aquelles activitats en les que vulgueu participar! Sempre sereu ben rebuts!

X