El CAOC se suma a la manifestació en defensa de l’ensenyament en occità de Tolosa de Llenguadoc

11 Febrer 2019
  • El Cercle d’Agermanament Occitano-Català dona el seu suport i crida a participar a la manifestació del proper diumenge 17 de febrer a la capital d’Occitània.
  • L’entitat occitanista de referència a Catalunya recorda que vetllar per la protecció de l’occità a tot el seu domini lingüística és un afer que concerneix també el conjunt de la societat catalana.

“Davant les amenaces del govern francès d’aniquilar la ja precària oferta d’ensenyament en occità, ni el CAOC ni el conjunt de la societat catalana pot romandre de braços plegats”. Amb aquesta contundència s’ha expressat avui la presidenta del Cercle d’Agermanament Occitano-català (CAOC), l’associació occitanista de referència a Catalunya que, entre d’altres, s’encarrega d’oferir cursos de llengua occitana a Barcelona.

La manifestació en defensa de l’ensenyament en occità, prevista per al proper diumenge 17 de febrer a Tolosa de Llenguadoc, és la resposta que prepara la societat civil occitana davant les amenaces del govern francès. Els organitzadors de la marxa són el Centre Regional dels Ensenhaires d’Occitan (CRÈO Tolosa) amb la col·laboració de la FÈLCO i la Calandreta.

CRÈO Tolosa: https://www.facebook.com/profile.php?id=100011353832834

https://www.jornalet.com/nova/10677/la-manifestacion-contra-la-supression-de-loccitan-dins-leducacion-publica-calfa-los-motors

X