«La poesia medieval: les Trobairitz» a Tàrrega

El proper dimarts, 21 de desembre, a les 17h, la poeta, escriptora i dinamitzadora cultural, Montse Rubinat, impartirà una conferència al Teatre Ateneu de Tàrrega sobre «La poesia medieval: les Trobairitz» en el marc de les activitats programades per l’Aula Universitària de la capital de l’Urgell. La Montse Rubinat ha publicat recentment el poemari Tornar a Néixer, amb el subtítol Sota el signe d’Omega, un recull de poesies de gran qualitat lírica.

El món dels trobadors és molt conegut, però la vida i l’obra de les Trobairitz ha estat molt desconeguda i fins fa poques dècades no s’iniciaren estudis sobre les seves composicions. Mitjançant la conferència de la Montse Rubinat, podrem conèixer la producció literària d’aquestes escriptores, i endinsar-nos en la societat trobadoresca des de la perspectiva d’unes autores que malauradament havien estat oblidades.

Montse Rubinat és poeta, escriptora, editora d’antologies i dinamitzadora cultural. En l’àmbit acadèmic, té estudis superiors en Ciències Econòmiques i Empresarials, i en Direcció i Administració d’Empreses per la Universitat de Barcelona. En l’actualitat està cursant el grau universitari de Filosofia per la UNED.

En l’actualitat, imparteix conferències culturals, cursos i tallers d’escriptura, clubs de lectura i de Cine-Fòrum, i col·labora en articles d’opinió en premsa escrita. A més, es dedica a escriure poesia, contes infantils-juvenils, novel·la i assaig, que són la seva veritable passió.

Organitza: Aula d’Extensió Universitària de Tàrrega

X