Música occitana al Barnasants

El Festival BARNASANTS 2022, dins de la seva interessant programació musical, oferirà cinc concerts que mostren la varietat i la qualitat de la música occitana.

🔹 Dissabte 12 de març a les 20.00 hores el cantautor PRIMAËL interpretarà al HARLEM JAZZ CLUB les seves cançons del seu disc “LIBERTAT” inspirades en gèneres tan diversos com el Fado, la Rumba o el Folk, en occità, català, francès i castellà.

🔹 Diumenge 20 de març a les 19.00 hores, també al HARLEM JAZZ CLUB, el cantautor ÉRIC FRAJ interpretarà cançons del seu últim disc “GAO”, amb influències de gèneres com el Tango, el Blues, el Reggae, el Jazz o el Flamenc, en llengües com l’occità, el català, el castellà o el francès. 

🔹 Dissabte 2 d’abril a les 20.00 hores la cantant MURIEL BATBIE CASTELL al CENTRE MUSICAL ALBAREDA oferirà el concert “PER MAI D’UN CAMIN”, inspirat en el recull “FLORILÈGE POÉTIQUE DES LANGUES DE FRANCE”, amb cants a capel·la o acompanyada d’instruments com la guitarra o l’arpa, i en diverses llengües parlades a França, entre elles, l’occità, el català o l’euskera.   

🔹 Dissabte 14 de maig a les 20.00 hores al CENTRE ARTESÀ TRADICIONÀRIUS, el grup Ò.C.BRIGADA INTERNACIONAL oferirà un concert basat en l’actualització de cançons clàssiques de la Nova Cançon Occitana.

🔹 Diumenge 15 de maig a les 20.00 hores a HARLEM JAZZ CLUB, el cantautor RODIN interpretarà cançons del seu darrer disc “PANTAIS CLUS”, en occità on mostrarà les seves influències musicals.

🎫 Preu especial SOCIS del CAOC: 2×1 en la compra d’entrades per a aquestes concerts.

Per reservar les entrades (a recollir a taquilla) heu d’enviar un correu a caoc@caoc.cat o bé trucar al 93 284 36 34.

X