Projecte cultural de germanor (Catalunya – Llenguadoc)

Per si resulta del vostre interès, informem que dins del marc de la sensibilització de la llengua occitana i catalana, s’ha posat en marxa un projecte cultural amb la finalitat de reforçar els lligams històrics de Catalunya amb el Llenguadoc.

En aquest projecte hi participaran diverses entitats presents a Catalunya i d’altres persones interessades en preservar aquest lligam històric-cultural. Si vosaltres també voleu formar part,  podeu esteu participar en la primera activitat :

  • Viatge de cap de setmana inoblidable a CARCASSONA.
Imatge cedida pel Conseil Interprofessionnel des Vins du Languedoc.

Un viatge per les terres llenguadocianes, veïnes i germanes de les catalanes, on podreu conèixer la seva història, la seva arquitectura i la seva extraordinària gastronomia, així com els meravellosos paisatges històrics i naturals, tenint com a fil conductor un dels productes que més ha marcat la història i el present del Llenguadoc: Les seves vinyes i els seus vins.

A tots els que participeu en aquest viatge, el vostre nom constarà com a col·laborador cultural en la primera edició del llibre “Divinoc”, un llibre que ens mostra la tradició mil·lenària de plantar vinyes a les terres del Llenguadoc i la seva empremta en les generacions posteriors. La passió per les vinyes i l’elaboració de bons vins s’ha convertit en tot un estil de vida i en l’essència que caracteritza aquesta terra occitana.

Si voleu conèixer més informació sobre aquest projecte i com participar, us oferim el següent enllaç:

https://www.totsuma.cat/projecte/1772/divinoc-llibre-sobre-les-vinyes-i-els-vins-del-llenguadoc

X