Aprèn occità! nous cursos 2019-20

A partir del proper mes d’octubre encetem els nous cursos de llengua i cultura occitanes a la seu de la nostra entitat al carrer Providència, a Gràcia. El CAOC és un dels centres amb més bagatge en l’ensenyament de l’occità a Catalunya després de més de deu anys dedicats a aquesta tasca.

Hi ha cinc nivells on inscriure’s segons els coneixements previs de l’alumne, des del nivell inicial fins el superior. Els cursos tindran lloc un dia a la setmana, de 19:00 a 21:00, des d’octubre fins a maig. Els professors són titulats en ensenyament de l’occità i compten també amb amplis coneixements de la cultura i del país occità. El curs es complementarà amb la participació puntual de professors nadius occitans.

Tots els que participeu en algun dels cursos del CAOC tindreu preferència per assistir a les diverses activitats que l’entitat organitza, com conferències, tallers de cultura occitana, presentacions de llibres, sessions de teatre i cinema, etc. Podreu adquirir llibres d’editorials occitanes o accedir a la librariá occitana del CAOC. També tindreu informació de primera mà de l’actualitat occitana, immersa avui dia en una activa renaixença.

Enguany i per segon any consecutiu es realitzarà un Curs de Manteniment i Conversa en occità, per a aquelles persones que volen millorar la fluïdesa oral i la correcció fonètica i lèxica. Les sessions es faran en dimecres alterns i començaran el dimecres 23 d’octubre. Programa.

Tots els cursos són reconeguts com activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Ensenyament.

Teniu més informació dels cursos aquí. O bé a l’apartat del web de cursos.

Podeu fer la inscripció per mail caoc@caoc.cat, per telèfon 93 284 36 34, o bé presencialment a les nostres oficines del carrer Providència 42 de Barcelona.

Amb la col·laboració del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.