Aprèn occità! nous cursos 2021-22

21 setembre 2021

El CAOC és un dels centres amb més bagatge en l’ensenyament de l’occità a Catalunya després de més de dotze anys dedicats a aquesta tasca. A partir del proper mes d’octubre encetem els nous cursos de llengua i cultura occitanes.

Enguany, els cursos s’ofereixen en modalitat en línia (videoconferència) i presencial.

 Hi ha cinc nivells on inscriure’s segons els coneixements previs de l’alumne, des del nivell inicial fins el superior. Els cursos tindran lloc un dia a la setmana, de 19:00 a 21:00, des d’octubre fins a juny i s’ofereixen en modalitat en línia 💻(nivell Bàsic; Intermedi 1; Intermedi 2; i Avançat) i en modalitat presencial 📍 (nivell Superior).

Per segon any consecutiu, el nivell Bàsic (A2) s’impartirà en dos cursos quadrimestrals de 30 hores lectives cadascun: nivell Bàsic 1 i nivell Bàsic 2; que es complementaran per obtenir al cap de les 60h el Diplòma Nivèl Basic (A2). El Nivell Bàsic 1 s’iniciarà el dimarts 5 d’octubre i finalitzarà a principis del mes de febrer.

📍  Enguany i per quart any consecutiu es realitzarà el Curs de Manteniment i Conversa en occità, en modalitat presencial, dirigit a aquelles persones que volen millorar la fluïdesa oral i la correcció fonètica i lèxica. Les sessions es faran en dimecres alterns de 18h30 a 20h30 i començaran a mitjans d’octubre. 

▶️Cursos reconeguts com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Educació i amb el suport de la Secretaria de Política Lingüística.

▶️Més informació a l’apartat del web de cursos o bé posa’t en contacte amb nosaltres: caoc@caoc.cat .

▶️MATRÍCULA: per formalitzar la matrícula cal emplenar i enviar-nos per correu electrònc el formulari d’inscripció (caoc@caoc.cat)  i fer el pagament al número de compte ES10 2100-1006-57-0200061117 (CaixaBank).  O bé presencialment a la nostra oficina del carrer Providència 42 de Barcelona (cita prèvia).

▶️ Modalitat en Línia: sessions en directe amb el professor i la resta d’alumnes a través d’una plataforma virtual i el suport d’una aula virtual.

* Els cursos es desenvoluparan amb un mínim d’inscrits. ** Un cop efectuat el pagament de la matrícula i iniciat el curs aquest no serà retornat.

▶️ Requisits tècnics.

X