Aquest estiu inicia’t a l’occità

Curs reconegut com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Educació i amb el suport de la Direcció General de Política Lingüística.

Aquest curs es realitzarà en línia. Sessions en directe a través d’una plataforma virtual i el suport d’una aula virtual. (GRUP COMPLET)

✔️ Nivell: Nivell Bàsic (A2), iniciació

✔️ Dates: de l’1 al 29 juliol de 2020.

✔️ Classes i tutories en directe: dilluns i dimecres (de 18h a 20h) i els dijous (de 19h a 20h). La resta de temps l’alumnat el dedicarà al treball autònom guiat pel professorat.

✔️ Càrrega lectiva: 60h (equival al curs regular).

✔️ Preu promoció: 100 euros

En pots demanar més informació o fer la teva inscripció per e-mail: caoc@caoc.cat.

Butlleta d’inscripció i programa del curs.

▶️ RECONEIXEMENT PER A PROFESSORS: curs de 60h reconegut com a activitat de formació permanent del professorat pel Departament d’Educació de la Generalitat de Catalunya. Per obtenir la certificació de l’activitat és necessari haver realitzat i superat l’examen i obtenir una valoració positiva de les tasques planificades en relació amb l’aprofitament.

▶️ MATRÍCULA: per formalitzar la matrícula cal omplir el full d’inscripció i fer l’ingrés a CaixaBank: c/c ES10 2100-1006-57-0200061117.

* El curs es desenvoluparà amb un mínim d’inscrits. **Un cop efectuat el pagament de la matrícula i iniciat el curs aquest no serà retornat

X