Dictada occitana 2022 – edicion virtuala

Vaquí tot çò que vos prepausam per l’edicion de la XXVa Dictada Occitana d’ongan, que se tendrà en linha lo 29 de genièr. Una edicion de pas pèrdre, ont comptam èstre nombroses, e que començarà a dotze oras (12:00) sul nòstre Canal Youtube per:

 🔹 la salutacion iniciala del Secretari de Politica Lingüistica, Sénher Francesc Xavier Vila, e de la presidenta del CAÒC, Dòna Núria Comas Fornaguera, que nos balharàn la planvenguda. Canal Youtube CAÒC.

 🔹 la salutacion de l’IEO de Castras e la lectura del tèxt causit 🗣 de la Dictada 2022, a seguir dins los ligams çai-jonchs:

+ presentacion : https://youtu.be/hMowzW54Nb8

+ lectura de la Dictada a traucs : https://youtu.be/OwxGNvM9rhQ

+ lectura de la Dictada classica (pels confirmats. Adultes) :

Partida 1: https://youtu.be/I9dCeyscZl0

Partida 2: https://youtu.be/I9Le4UvT0tg

Partida 3: https://www.youtube.com/watch?v=lAnsrBqqce8

+ per acabar : https://www.youtube.com/watch?v=inaRkDvP89s

+ enregistraments meses en linha lo dissabte 29 de genièr (14:00) sul Canal Youtube Azalais Centre Occitan del País Castrés

* Formulari que vos cal estampar per far la Dictada a traucs (PDF | Word).

🔹 Concèrt  “Cançons e danças d’Occitània” del grop de musica occitana Mirabèl 🎶, a sièis oras del ser (18:00), sul Canal Youtube CAÒC. Emission en primièira de l’enregistrament.

Bona Dictada a totes!!

 

📝 Per quant a la vidèo ambe las explicas e lo tèxt per l’autocorreccion será botada en linha lo dissabte 5 de febrièr  sul Canal Youtube Azalais Centre Occitan del País Castrés.

 📧 Nos podètz mandar cossí s’es passada la vòstra Dictada a: caoc@caoc.cat  

Coordinator de las Dictadas: Centre Occitan del País Castrés

Aficha CAÒC.

X