Escòla Occitana d’Estiu 2022

Ja fa quaranta-vuit anys que cada agost es celebra l’Escòla Occitana d’Estiu. Una oportunitat de viure i conviure en occità.

Consisteix en l’estada durant una setmana, del 14 al 20 d’agost de 2022, en una residència la qual serveix d’escola i allotjament alhora, a Vilanòva d’Òlt (Agenès), a Occitània.

El plat fort de l’Escòla són els cursos de llengua occitana de tots els nivells i dialectes. A part, també hi ha una àmplia oferta d’activitats per triar: tallers, conferències i espectacles, tots de caire occitanista, visites a l’entorn per descobrir la terra i, fins i tot, una completa llibreria occitana.

Totes les edats i nacions hi són representades. Hi assisteixen occitanistes sobretot d’Occitània seguits pels de Catalunya, però n’hi trobem de tot el món, des del Japó fins a Colòmbia, ja que un dels avantatges d’aquesta escola és que es pot gaudir d’una immersió cent per cent en occità, totes les explicacions, presentacions i comunicacions es fan únicament en llengua occitana.

Pensat especialment per a famílies, l’Escòla els ofereix preus especials i els nens i adolescents tenen un programa d’activitats fet a mida. L’Escoleta d’Estiu és per als nens de 5 a10 anys i l’Escòl’Ados per als d’11 a 16.

El CAOC hi col·labora cada any tot aportant professors de llengua i cultura catalana i amb l’aportació d’un grup de música catalana a l’acte de cloenda.

ProgramaTarifasButlletin d’inscripcion.

Animeu-vos a participar-hi!!!

Organitza: ESCÒLA OCCITANA D’ESTIU (EOE-IEO 47) – Section départementale de l’Institut d’Études Occitanes
E-mail : eoe@wanadoo.fr  – Site : www.eoe-oc.org  ; https://fr-fr.facebook.com/escolaoccitanadestiu

📝 Inscripcions : Tel : 05 53 41 32 43 / E-mail : eoe@wanadoo.fr | Inscripcions abans del 02/08/22

 🚗 Sortida des de Catalunya: Us podeu inscriure a l’EOE a través nostre (fins el 30/07/2021) i us podem ajudar a posar-vos en contacte amb d’altres catalans per tal de compartir despeses de viatge amb cotxes particular.

 📺 No us perdeu aquest vídeo de presentació de l’EOE amb motiu del Dia de l’Associacionisme Cultural #DASC2021:

https://www.youtube.com/watch?v=fqS5fThspmQ
X