Nova edició de la Dictada occitana a Barcelona

El dissabte 27 de genMosaicer torna la Dictada Occitana, un dictat en occità que des de fa 21 anys es fa de forma simultània a més de 40 ciutats d’Occitània i els Països Catalans. Un esdeveniment singular i únic i que a Barcelona té lloc al Palau Marc, un casal senyorial del segle XVIII, avui seu del Departament de Cultura.

La vetllada constarà de diverses parts: primer es farà el dictat, un text en occità d’uns 200 mots extret d’un llibre de l’autor Pèire Beziat; després es farà una pausa on s’ofereix aperitiu a tots els assistents; tot seguit tindrà lloc la xerrada  “Un recorregut per les Rambles a través de personatges occitans” a càrrec del reconegut professor occitanista Jaume Figueras i finalment es donarà el resultat del concurs-dictat, on els primers premiats obtindran l’estada a l’Escola Occitana d’Estiu durant una setmana del mes d’agost i un lot de llibres. Hi haurà tres categories: adults, professionals i nens fins als 16 anys. Tota la resta de participants tindran un obsequi encara que no hagin superat la prova.

25507802_400116807075252_7048627276910712071_n

Cartell Dictada 2018

Fins i tot aquells que no hi participeu tindreu un record ja que és possible inscriure’s com a espectador, d’aquesta manera podreu veure com funciona i decidir-vos a participar el proper any. La inscripció tant si és com a participant o com a espectador és de franc.

Aquesta jornada serà possible gràcies al suport dels Departaments de Cultura i d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya. I a la col·laboració d’editorials com Editions TrabucaireFundació Enciclopèdia Catalana, grup62Pagès EditorsPublicacions de l’Abadia de MontserratSàpiens publicacionsDiari AraAra Llibres,  Editorial Barcanova  així com també La VanguardiaEspai VilawebProductes de la TerraFent País Cooperativa,  Plataforma per la Llengua i el CPNL de GràciaÒmnium Cultural, hi fan les seves aportacions; i gaudirem d’un piscolabis amb  Casa Graupera i Caves Raventós Rosell.

És doncs amb tots ells, i professionals i voluntaris de l’entitat, i amb la vostra participació que aquesta Dictada serà la més festiva, literària, familiar i original de totes.

Dia: dissabte 27 de gener 2018

Hora: 14:30

Lloc: Sala d’Actes Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya – Palau Marc – Rambla Santa Mònica, 8 – Barcelona

Inscripcions: 93 284 36 34 / caoc@caoc.cat

 

Descarrega’t el programa de la Dictada

a Barcelona. I la butlleta d’inscripció.

 

 

 

 

 

Tags: , ,Els comentaris estan tancats.

Torna a l'inici ↑